Uw hovenier in Kerkrade

Laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u een hovenier die uw tuin kan aanleggen? Of kan uw huidige tuin wel wat meer sfeer en kleur gebruiken? In Kerkrade en omgeving staan de ervaren hoveniers van Tuinservice Bindels voor u klaar. Van grote projecten tot kleine onderhoudswerkzaamheden, wij pakken elke klus met beide handen aan. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij verrichten onder andere de volgende werkzaamheden:

  • verzorging van bomen;
  • aanleg van (zwem)vijvers;
  • snoeienwerkzaamheden;
  • ontwerpen van tuin;
  • historisch tuinonderhoud;
  • aanleg complete tuin.
Staan die werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren hier niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze projecten

Om u een impressie te geven van de tuinen die wij zoal aanleggen in Kerkrade en omgeving hebben wij een greep uit de door ons afgeronde projecten voor u op een rijtje gezet.

Maak een afspraak

Wilt u na het zien van de foto’s direct een afspraak maken om de mogelijkheden voor tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinaanleg te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 045 - 799 01 06. Wij komen graag bij u langs om met u in gesprek te gaan en alle opties voor u op een rijtje te zetten. Vraagt u liever eerst een offerte aan? Vul dan onderstaand formulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Offerteformulier

Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating