Tuinaanleg in Heerlen

Heeft u bij ons hoveniersbedrijf een tuinontwerp laten maken? Of heeft u zelf het ontwerp voor uw tuin op papier gezet? Uiteraard zorgen wij ook voor de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken werken wij aan de hand van een duidelijk schema met een vaste begin- en einddatum. Tijdens de aanleg houden we u ook constant op de hoogte van de voortgang en de planning van onze werkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Jarenlange ervaring

In de regio Heerlen hebben wij ruim 20 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. We weten dan ook precies met welke factoren we rekening moeten houden en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal resultaat! U zult snel van uw nieuwe tuin kunnen genieten.

Zijn wij klaar met de aanleg? Dan wordt er samen met u geëvalueerd. Ging alles naar wens? Bent u tevreden met het resultaat? Moet er hier en daar nog iets worden aangepast? Op al onze leveringen en werkzaamheden krijgt u uiteraard een uitgebreide garantie. Maar ook na onze oplevering kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als u vragen heeft over onderhoud.