Vijveraanleg in Heerlen

Als hoveniersbedrijf vinden wij het belangrijk dat u met al uw ideeën bij ons terecht kunt. Heeft u het idee om een vijver in uw huidige tuin te laten plaatsen? Of wilt u dat wij een vijver verwerken in uw tuinontwerp? Onze specialisten hebben op al uw aanvragen een passend antwoord en zorgen graag voor de aanleg van een vijver.

Van het aanvragen van de vergunning tot de afwerking, als u een vijver laat plaatsen moeten er veel zaken geregeld worden. Al deze zaken worden van begin tot eind door onze ervaren hoveniers geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is na afloop genieten van uw prachtige nieuwe vijver.

Aanleg van een zwemvijver of zwembad

Wilt u meer uit uw vijver halen? Kies dan voor een unieke zwemvijver. Een zwemvijver heeft de uitstraling van een vijver, maar biedt u ook de mogelijkheid om erin te zwemmen. Wilt u liever voor een modern zwembad gaan? Ook dat kan. Van compleet op maat gemaakte zwemvijvers tot prefab zwembaden; bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment als het gaat om het aanleggen van een zwemvijver of zwembad.

Als u een zwembad of zwemvijver laat aanleggen wilt u natuurlijk gaan voor de beste kwaliteit. Bij ons vindt u wat u zoekt! Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking. En niet alleen voor het aanleggen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor alle toebehoren en het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver kunt u bij ons terecht.