Waarom is tuinonderhoud belangrijk?

Om uw tuin in goede conditie te houden is af en toe onderhoud noodzakelijk. Of het nu gaat om het bestrijden van overmatig onkruid, het snoeien van beplanting of het verwijderen van een zieke boom: in Heerlen en omgeving kunt u rekenen op Tuinservice Bindels.

Onze ervaren vakmannen denken vooruit, zodat uw tuin er tijdens elk seizoen aantrekkelijk en verzorgd uitziet. In overleg met u stellen we een onderhoudsplan op dat overeenkomt met uw wensen en behoeften en geven we een offerte voor de werkzaamheden. We zorgen uiteraard voor zo min mogelijk overlast en zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van uw mooie tuin.

Onderhoud op contractbasis in Heerlen

U kunt natuurlijk een afspraak met ons maken op het moment dat uw tuin onderhoud nodig heeft. In de regio Heerlen is het echter ook mogelijk om een contract met ons af te sluiten voor tuinonderhoud. U hoeft in dat geval zelf nergens meer aan te denken, wij zorgen ervoor dat we op vooraf afgesproken momenten naar u toe komen voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • snoeiwerkzaamheden;
  • verwijderen onkruid;
  • reinigen bestrating;
 Vertrouw op ons uitstekend gekwalificeerde personeel, wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer prachtig uitziet!