Professioneel tuinontwerp in Heerlen

Koopt u een nieuwbouwwoning en wilt u uw tuin laten ontwerpen en aanleggen door een hovenier? Of wilt u uw tuin volledig renoveren aan de hand van een nieuw ontwerp? In Heerlen, maar ook ver daarbuiten, is Tuinservice Bindels uw specialist in tuinontwerp en -aanleg. Als u onze hulp inschakelt, komen wij geheel kosteloos naar u toe voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek worden onder andere uw wensen besproken, evenals materiaalkeuze, kosten en uiteraard uw budget. Spreekt ons plan u aan? Dan maken wij een aantal schetsen voor u en spreken we deze schetsen met u na. Aan de hand van uw feedback wordt het uiteindelijke tuinontwerp gerealiseerd, hiervoor stellen we graag een offerte op.

Beplantingsplan

U kunt bij ons kiezen of u uw tuin met of zonder beplanting wilt laten opleveren. Beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin en hoort volgens onze hoveniers bij ieder passend tuinontwerp. Of u nu kiest voor kleurrijke, sfeervolle of onderhoudsvriendelijke beplating; voor al uw wensen hebben wij een geschikt beplantingsplan.

Tuinadvies

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze hoveniers inschakelen voor het maken van een uniek tuinontwerp? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 045 - 799 01 06. Wij voorzien u graag van advies en zorgen in overleg met u voor een prachtig ontwerp.